Mandag aften:
Courgettesuppe,
Pasta med skinke og bacon,
Ost (maroilles og coulommiers) med grøn salat,
Crèmes vanille et chocolat.
Tirsdag middag:
Agurk og tomat-salat
Roti de porc
Ost
Æbletærte
Tirsdag aften:
Gulerodssuppe,
Tuntærte og Quiche Lorraine med grøn salat,
Ostt
Gâteau de semoule, æbletærte, Crèmes.
Onsdag frokost
Melon og skinke,
Kyllinglår med kartoffelmos,
Ost,
Chokoladekage.
Onsdag aften
Havesyresuppe,
Kalkunsnitzler à la creme med kartofler og grønne bønner,
Ost med grøn salat,
Gâteau de semoule, chokoladekage, æbletærte.
Torsdag frokost:
Revet gulerod m vinaigrette,
Boef Bourgignon med fritter,
Ost og salat,
Dessertrester.
Torsdag aften:
Grøntsagssuppe,
Roti de Porc-rester (fransk version af flæskesteg)
Ost,
Mousse au chocolat.
Hus: Det er vigtigt at begynde hvert måltid med et glas champagne. Desuden at servere landvin med osten. Og yderligere et glas af den lokale hedvin, Ratafia, hver aften.
No comments:
Post a Comment