27 April, 2012

Bobler er også live

 
Posted by Picasa
Vi er i vores fjerde år, og det er første gang, at så mange af jer derude har kontaktet os for at aftale et besøg.

Det er vi rigtig glade for, fordi vi dårligt kan nå at møde ret mange i Danmark. Ferierne er for få og for korte. Vi prøver - af og til ved jeres hjælp - at sætte smagninger i værk, men da vi har svært ved at være væk fra vinstokkene ret længe af gangen, er der alt for lidt tid.

Men vi kan også forklare ting på en anden måde, når vi står i vinmarken med vores værktøj, end vi kan i et mødelokale eller en stue. Hver ting derfor til sin tid.

Alle er I folk, der følger Bobler i tykt eller tyndt, og sætter pris på det. Og på champagne, og derfor undervejs også får lyst til at besøge Champagne. Det er der al mulig grund til.

 
Posted by Picasa
Selvom jeg ikke skal sige det - for jeg skal jo promovere os - så er champagne og Champagne verdens bedst bevarede hemmelighed, og det bedste resultat opnår man efter min mening ved at smage sig frem gennem de forskellige champagnetyper fra de forskellige regioner.

Både de små og de store, de tykke og de tynde, kvinderne og mænnerne og så videre. Det er et hestearbejde, fordi der er så mange champagner derude, og selvom man kun når en enkelt eller fem om dagen, er det stadig en fin begyndelse. Hvis man er så heldig, at der er en større smagning, så meget desto bedre. Det giver mulighed for endnu flere. Selvom det nok er svært at bevare overblikket, med mindre man er virkelig skarp til at smage.

Så er det sagt. Og når vi er hjemme, er vi altid åbne for besøg.

Billederne: Dansk besøg i Crochettes-parcellen, 2010, og fransk-dansk besøg i Haderslev samme år.

No comments: