En måned til juleaften, og sådan kan lyset i november også tage sig ud. Sådan set fra Champagne.
Glade og velbelyste kan vi tage fat på den kommende uge.
Tæt på udsolgt en hel måned før jul.
Helt enkelt eller kombi?
Og hvad skal I nu stille op med jeres champagner, I kære mennesker?
Vi holder af enkelthed.
Put altså din flaske i køleskabet, én flaske ad gangen, et døgn i forvejen, og nyd din flaske - gerne småsulten - som den er. Bagefter skal der til gengæld mad på bordet.
Ikke for det. Flaskerne egner sig fint til mad. Men nu skal du jo først lige lære den at kende. Når du har set lyset, kan du altid finde på alt muligt. Vi anbefaler dog hverken flæskesteg eller ris a l'amande. Correct me if I'm wrong.
Vi beskærer nu Chardonnay-vinstokke i Belles Feuilles-parcellen mellem Soulières og Givry-les-Loisy.
Sollys på en torsdag i november er en herlig, gratis og ret overset form for medarbejderpleje, som jeg personligt sætter stor pris på. Også selvom indsatsen er en dødlignende træthed, der sætter ind cirka mellem kl. 21 og 22 samme aften.
Så det er fint, at vi ikke får brug for ret meget ekstra tid på flaskernes videre færd i verden.
No comments:
Post a Comment