25 May, 2012

Lad pinsen danse derudaf

 
Posted by Picasa
Pinse lige om lidt, og hvis du skal se solen danse i Champagne, er der flere muligheder i det grønne denne weekend.

En hel flok vinbønder stiller plads i det fri til rådighed for dig, hvor du kan nyde din medbragte mad. Mon ikke også de benytter lejligheden til at skænke et glas. Se hvem der er med her.

Selv kun fire er med i Champagne, tilbyder de tilsammen en flot rundtur på feltet: Besøg i kældrene, i vingården, degorgering - manuel afpropning - og en tilbyder endda at tage dig ved næsten med jeux sensoriels.

Det er sådan noget med at dufte små flasker og mærke genkendelsens og af og tillettelsens store glæde over, at identifikation af kaprifolium eller kirsebærsten er gennemført. Og jeg kan lige så godt sige det: Ingen refererer til nogen form for rugbrød i næsen i Champagne. Meget få ved hvad det er.

Vi er ikke med. Vi er ikke hjemme, og vi er heller ikke med i foreningen. Men jeg synes initiativet er godt, så gør det endelig.

Husk også at køre forbi Mailly Champagne når du vil skylle efter med anden god vin og delikatesser fra Frankrig. Og der er jo også karrusellerne i Verzy. De ser sådan her ud.

 
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa

No comments: