Tomme paller. Dalende kassestabler. Et lagerrum, der måske endda ligefrem kan fejes før jul. Siden det er muligt.
Vi har en enkelt tur tilbage med champagne, hvis endelige destination - så vidt vi er involveret - er Paris.
Forhåbentlig har alle interesserede fået fyldt vinreoler, køleskab eller kælder med champagne i ønsket grad. Ellers nærmer tiden sig for at sige til med store eller rettere sagt hurtige bogstaver.
De næste måneder jonglerer vi nemlig normalt så lidt som muligt med flaskerne. Vi vil i stedet tage os kærligt af deres ophav, og der er stadig rigeligt at klippe af i vinen.
Idéer til champagnen
Men du, der har fået fat i flaskens tunge ende, skal have et par idéer til, hvad du kan stille op med den. De kommer gennem de næste uger.
Husk blot altid, at væres dus og ikke De's med din vin. Det er bare en leg, og den skal gøre livet rart snarere end kompliceret. Det gælder også champagne. Også den dyre. Det er ikke vores. Det er nok derfor lagersituationen er, som den er.Tæt på tømt.
No comments:
Post a Comment