Sept-Saulx kalder.
Den mørkeblå jakke havde en plet, og de sorte sko trængte til en overhaling.
De fleste morgener betyder den slags mindre.
Men i dag har Alain brug for næsen og ganen snarere end hænderne. Han er taget til boblesmagning, den første af sin art i vores område.
Midt-april sætter sig stadig mere fast som tidspunkter for saloner i Champagne, og det er da interessant, om det er muligt at trække folk hertil igen bare en måned senere.
Dagen i dag er en form for øvedag, hvor deltagerne skal smage sig ind på mousserende vin generelt, og det er alletiders mulighed for at smage - formoder vi - gode repræsentanter for de forskellige former verden rundt. Vi har ikke selv flasker med. Vi venter på, at vores parcel-model fra 2013 bliver klar.
Arrangementet foregår på en af områdets mere kendte restauranter, Cheval Blanc i Sept-Saulx. Frokosten bør med andre ord være både sikret - meget vigtigt i Frankrig - og helt i orden. Jeg gætter på kraftig, regional inspiration.
No comments:
Post a Comment