08 July, 2013

Cykelbobler

 
Posted by Picasa
Leverancerne fortsætter per cykel. Min kurs er la Poste.

Det er godt. Vi er i gang med at etablere nyt firma med alle tre hektar under samme hat, og besøger derfor revisoren hver uge. Det er meget kostbare kaffemøder, skal jeg hilse og sige.

Cyklen må derfor meget gerne få fast rutefart mellem vores hus og Verzys spritnye postfaciliteter downtown. Udbuddet er det samme som altid, men i sommerens anledning har postdamen erstattet de efterårsfarvede vinblade i montren med muslingeskaller og små stribede fyrtårn.

Hvis du selv bor i Frankrig, fast eller ferie, kan vi sende dig vores bobler med det franske postvæsen til nogenlunde fremkommelige priser, kassens vægt taget i betragtning. Det fordyrer naturligvis en kasse at sende den, men alt i alt er prisen stadig lavere end en tilsvarende champagne hos vinhandleren. Skriv til mig (champagne-tange-gerard at orange.fr), hvis du vil vide mere.

 
Posted by Picasa
Der står ikke Tange-Gerard på kassen. Vi må være blandt de allermindste mærker, hvad antallet af flasker angår, så vi bruger en fælles aftale, som syndikatet, foreningen af vinbønder i Champagne, har lavet med postvæsenet.

Flaskerne er de samme, og nu vil cykelbuddet straks sørge for at få dem ekspederet, inden posthuset middagslukker.

No comments: