08 June, 2005

Champagnes guld i rynkecreme


Champagnes blå og grønne guld kan nu også anvendes udvortes. Et firma i Reims anvender druerne i en serie skønhedsprodukter, blandt andet rynkecreme.

Det er biologen Pascal Commenil, der har fundet på at bruge en del af de overskydende druer i luksuscremer. Han fortæller til det franske nyhedsbureau AFP, at han til hvert kilo creme bruger 10.000 kilo druer. Derfor løber den gennemsnitlige pris for et af produkterne op i godt 750 kroner (100 Euro).

Foreløbigt anvender Pascal Commenil kun kernerne til sine produkter, men han siger, at også skindet har interessante egenskaber, som ikke er undersøgt til bunds.

Hvis man hælder mere til tesen om at skønhed kommer indefra, kan man fortsætte på gammeldags vis og nøjes med at drikke champagnen.

Skønhedsserien kom på markedet i december sidste år under navnet Remensis.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: