11 June, 2010

Godt: Selection er superdelikat

 
Posted by Picasa
Restaurant Godt i Gothersgade i det indre København.

Her kommer den fjerde i serien af champagnebedømmelser fra restaurant Godt i København.

Selection (brut):
"Superdelikat. Fantastisk mousse og et flow der danner fine perlerækker i glasset, som bliver ved og ved, selv om champagnen efterhånden har nogen alder. Dyb farve og indbydende, dybe toner.

Næsen er helt utroligt aromatisk, masser af biskuit og let, ristet brød, indbydende løfter om efterår, modne pærer og nødder, abrikoser og ferskner med en snert af honning og blomster.

Vinen har samme, komplekse smag, som næsen har ladet ane. Fantastisk velafbalanceret, med let ristede nødder. Dyb og eftertænksom og med stor kompleksitet, der overrasker ved hver mundfuld, og et flow, der bliver ved til sidste dråbe, og giver vinen friskhed midt i al fylden.

Denne vin skriger på mad, og den kan uden problemer klare også de tungere retter. For eksempel lyst kød og gerne i selskab med vilde svampe. I vintermånederne ville jeg bare gemme mig med en flaske af denne vin og en helt perfekt modnet Vacherin/ Mont d´Or."

Sommelier Marie-Anne Ravn Rice, restaurant Godt, København, maj 2010.

Anledningen er, at restaurant Godt har flere af vores champagner på kortet fra denne sommer.

Læs mere om SelectionChampagne Tange-Gérard.

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Den brune farve finder man på vinstokkens nye grene, når de hærder fra bløde grønne skud til grene fra sidst på sommeren.

Vores serie af champagner omfatter udover Selection også:

Tradition
Blanc de Blancs 2002/2004
Rosé d'Assemblage

No comments: