Nu har vi jo allerede en serie på fire farver, som den nye også skal passe sammen med: Grå, bordeaux-rød, brun og gul.
Alle farverne stammer fra vinen selv. Grenenes vintergrå, Pinot-bladenes efterårsrøde, de forveddede grenes brune og de modne Chardonnay-druers syregule.
Den nye etiketfarve skal passe med de fire, vi allerede bruger.Den lille ny består af 100% Pinot Noir og Meunier, så det er nærliggende at klæde den på i de modne druers blåviolette.
Den anden mulighed er kanten på den sprøde knop: Heftigt lyserød. En farve, vi kun ser i vingården i de få dage, der går fra knoppens vækst tager fart og til det første blad er foldet ud.
Flasken er klar. Også i betydningen gennemsigtig, hvilket lader champagnens lyserøde komme til sin ret. Mere om de lyserøde bobler.
Men hvad med etiketten? Hvilken farve skal vi vælge?

No comments:
Post a Comment