Gult er godt, og jeg fik lukket øjnene helt op, da jeg slog op på side 11 i det engelske vinblad, Glass of Bubbly.
Billedet er ret dækkende for, hvad der foregår på vinbaren le Petit i Torvehallerne, konstaterer vi.
Det er nemlig os, der sørger for at få fragtet de nødvendige forsyninger til København, og afgangene er hyppige henover året.
Champagnen bobler lystigt i glassene, og ikke mindst fredag efter fyraften er der umanerlig tæt besat rundt om disken. Hyggeligt.
Se bare her. Det kan kun blive en god weekend.
2 comments:
Nu er den gule også en ganske særlig champagne - døbt i skumsprøjt ved Vang, Bornholm, og indhyllet i tweed i Leverburgh, Harris. Men I skulle nu lære de københavnere at drikke noget andet, så der bliver ved med at være Blanc de Blanc bobler til de, der trofast har købt og drukket siden den fik sin flotte gule etiket.
Hej Hanne,
Heldigvis er det meget længe siden, at nogen har spurgt efter nogen af vores champagner forgæves...
Hilsener
Solveig
Post a Comment