15 July, 2012

Sommer i Champagne: Tour'en kvikt

 
Posted by Picasa

En formiddag ved en rundkørsel ved Mareuil-sur-Aÿ - ja det blev det til af forskellige grunde - forsynede os med lidt af en folkefest.

Tour de France kørte igennem la Marne. Vores normale veje var spærret fra klokken seks om morgenen.

Vi andre var på plads tre timer før rytterne skulle komme igennem, og lejrede os med vores sandwich, the, vand og tæppe samt regnfrakker, og alt var i brug.

Karavanen af sponsorer, mystiske køretøjer og enorme mængder af politi stod for den første del af underholdningen.

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Lidt af en folkefest. Jo højere festivitas vi kunne præstere, jo flere mærkelige smågaver blev kastet til os. Det lurede vi hurtigt, så nu er huset blandt andet ejer af fem gavekort til en bestemt slags Baguette, hvilket vi bestemt har tænkt at benytte os af.

Jeg snakkede en del med vores nabo, der fandt vort danske - seks mand høj - islæt stærkt underholdende, og fandt sig at vi råbte hurra for Saxobank - i lige denne dags anledning.

Han fortalte også om hvordan han for to år siden samlede hagl op i landsbyen Aÿ, der var så store som appelsiner. Han puttede dem i sin fryser som bevis. Velvoksen størrelse på hagl eller hvordan?

Nå, så kom rytterne, og vi fik travlt med at stirre... Det gik saft-peter-vælteme stærkt. Så var de væk. Men vi kan jo finde dem på tv måneden ud, og på nettet som f.eks. her. Sjov oplevelse.

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa

1 comment:

Minna said...

Rigtig fine billeder.