12 October, 2009

Saignéen kan få tøj på

 
Posted by Picasa
Vi er netop blevet tre ruller klistermærker rigere. De er netop trykt, og det betyder, at vores Rosé de Saignée omsider kan få pænt tøj på.

Denne rosétype opholder sig i en ret svært omgåelig flaskemodel, hvis kurver er helt anderledes end den klassiske type. Vi kan derfor ikke bruge det firkantede format, som sidder på vores andre fire flasker.

Vi er landet på en medaljon-form, der klæder den klare flaske fint. Den er imidlertid en anelse stor i forhold til kurverne, hvilket betyder, at man skal klistre med tungen millimeter lige i munden for at undgå folder.

 
Posted by Picasa
Den skarpsindige læser vil nemt kunne få øje på op til flere på prototypen herover, som der det første forsøg. Jeg kan vel godt afsløre, at pandekagereglen også gælder etiketter: Den første bliver aldrig god. Vi håber, at den næste bliver bedre, og vil meget snart finde ud af det, når vi skal i gang med at klistre Saignéer.

På den sidste rulle sidder brune medaljoner med guldstjerner. Nu mangler vi bare årstalsmedaljoner for at have det fulde flaskeudstyr i orden.

No comments: