29 May, 2006

Lanson lancerer fodboldchampagne

Store, skummende fadbamser vil nok ankomme i de fleste erindringer før den hidsige brusen på overfladen af et glas champagne, hvis man ellers skulle blive bedt om at associere fra skum til fodbold eller vice versa.

Men champagne er skam repræsenteret ved det fodbold-VM, der er lige på trapperne. Huset Lanson præsenterer nu for fjerde gang i træk en særlig VM-blanding.

I 1998 solgte Lanson 700.000 flasker af sin særlige fodboldchampagne i 30 lande... det var - hvis nogen udover min (franske) mand kan huske så længe tilbage - det år, Frankrig blev verdensmestre i nævnte sportsgren.

Samleobjekt i tyske farver
Fodboldflasken vil kun blive solgt i år, og er blandt andet udstyret med kapsel i de tyske nationalfarver: sort, rød og gul.

Netop kapslen, som er en lille metalplade, der holdes på plads ovenpå korkproppen af ståltrådsgevindet, er et mega samlerobjekt. Derfor udstyres hver type champagne med sin egen særlige udgave. Læs mere om sammensætning og smagsnoter her.

Lanson, der har hovedkvarter i Reims, deltager også til daglig i boldens verden i i form af partnerskaber med klubber som Bayern München, Borussia Dortmund, Liverpool, Arsenal, Manchester United, AC Milan, Olympique Marseille og Paris Saint Germain.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: