31 December, 2009

Skål for 2010

 
Posted by Picasa
I dette glas bruser Blanc de Blancs 2002 lystigt op.

Velkommen herhid med pigekor og champagnepop.

Jeg glæder mig og ønsker alle jer andre et dejligt nytår.

En særlig hilsen til Sif og Astrid, der fylder 25 år i dag, og skal fejre den med blandt andet champagne.

 
Posted by Picasa

4 comments:

Annette said...

Også et rigtig godt nytår til dig. Siden jeg "opdagede" dig, har jeg nydt at læse om champagne produktion, en verden som jeg kun kendte til fra at tømme flasken. Jeg læser mig til at læse mere.

Karin Høgh said...

I lige måde, SOlveig og Alain - vi har et par af Jeres flasker på køl, og vi vil prøve kun at drikke champagne til nytårsmiddagen.

Vi har kammuslinger, jomfruhummere, østers og foie gras.

Og så har vi støvet Frederiksberg rundt for at finde nogle ordentlige franske flutes - det er godt nok ikke nemt. Det lykkedes at finde nogle forbagte hos tehandler på Gl. Kongevej, men hold da op, I er heldige at kunne købe frisbagte flutes flere gange om dagen, hvor I bor.

Godt nytår - og skål ~<:-)

Sol said...

Kære Karin,

Det lyder som et måltid for guder. Næste gang kan du godt overveje at prøve Blanc de Blancs'en til dine østers og/eller skaldyr.

Var der forresten ikke engang en fransk bager på Værnedamsvej? Han må da kunne vride et korrekt baguette... hvis han/hun stadig er der.

Kære Annette,

Dejligt at høre, og der skal nok komme mere. Jeg kan slet ikke lade være.

Mange hilsener fra
Solveig

Karin Høgh said...

Sjovt, at du nævnr den franske bager på Værnedamsvej - hvor den Prins Henriks franske skole jo også ligger. Bageren er lukket. Så jege r på udkig efter en erstatning. Der er en ostehandler på Gl. KOngevej, som har franske flutes, men de er ofte udsolgt, og så er de halvbagte jo en okey løsning. Mæææn....