05 June, 2011

Kære maskine

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Alain køber ind til firmaet. Nu har vi derfor også investeret i denne lille smarte ting, der ved hjælp af trykluft presser folietoppene fast på vores champagneflasker.

Toppene køber vi hos Foreningen af vinbønder. Samtidig betaler vi den franske skat på champagnen. Det betyder også at vi skal holde regnskab med disse toppe til toldvæsenet. Blot en af ret mange indrapporteringer, som er en del af det administrative arbejde.

Toppen har en lille sort firkant, og den anbringer jeg ovenpå den lille cirkel i ståltrådsgevindet, som man snoer op, når man åbner en flaske.

Resten går som en leg: Flaske ind i det første hul - smak fulgt af pust - og så ind i det andet - smak fuldt af pust - og så sidder folien klemt godt og ikke mindst nydeligt fast.

Til sammenligning havde vi i forvejen denne jernsvend til nødhjælpsbrug. Den kan så passende komme på det vinmuseum, som vi bestemt ikke skal have. Men drfor kan den jo godt får lov at se folkoristisk ud i et hjørne, og minde os om de andres gode gamle dage.

No comments: