12 November, 2009

En tingfinders drøm

 
Posted by Picasa
 
 
Posted by Picasa
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Tiden står i champagnens tegn, og vi har dejlig travlt med at gøre flasker klar til salg.

Alain må have årets tingfinderpris - i bedste Pippi Langstrømpestil - efter at have vendt hjem med dette apparat til en pris af 15 euro. En stor hund.

Dimsen var ellers sendt på pension af sin tidligere ejer. Tilfældigvis nævnte Alain for en bekendt af dens tidligere ejer, at vi manglede noget i den stil, så nu får den lige en tur til. I en snæver vending kan vi bruge den til at anbringe de coiffes - toppe - der fortæller, at vi har betalt afgifter i Frankrig. Dens præstationer er ikke fantastiske - deraf vel pensioneringen - men de fungerer.

Elles må Alain i gang med at finjustere apparatet, før han kan fortsætte og sætte en ny flaske i holderen fulgt af et hiv og et solidt tramp.

 
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Jernarmen her må forvente at holde et par år endnu i vores tjeneste, da vi om muligt i endnu højere grad mangler hjælp til at klistre etiketter på en mindre pladskrævende måde end denne.

Men hvis vi en dag skulle ende i et hus med overflødig gulv- og/eller vægplads, kan jernet måske alligevel få sig en tålelig pensionering på et lille champagnemuseum. Det er så brugt på disse kanter.

No comments: