19 March, 2011

Stjerner eller ej

Den forløbne uge bød på Michelin-stjerner.

Eller også gjorde den ikke.

Det har været interessant nok at følge, hvor intenst forløbet er blevet dækket af danske medier. Hvor stærke følelser det bringer op. I både den høj-gastronomiske ende af skalaen og den mere københavner-mainstream.

En hurtig rundt på de store provins-medier - Fyens, Stiften og Jyske - viser, at Michelin ikke har den store prioritering på den provinsielle side af Storebælt.

Derfor bliver der lavet god mad i lange baner alligevel. Også i den danske provins. Hvis bølgen virkelig varer ved, kan det jo være, stjernerne er mere rundhåndede til næste år.

Le Figaros beskrivelse af Michelin-stjernerne årgang 2011.

Læs også: Kritik fra madkritiker

2 comments:

Hanne Tange said...

Det er fordi mr Michelin ikke har lagt vejen forbi Jylland. Og at det efterhånden er så dyrt at rejse til Kbh. med DSB, at vi jyder skam ikke spiser på Michelin restauranter når vi besøger Djævleøen :o)

Sol said...

Hej Hanne,

Du har sikkert ret i, at mr Michelin ikke kender vejen til Jylland så godt endnu.

Men det kan jo være, at han fortaber sig ud i landet, når han engang er færdig med Kbh.