14 February, 2007

Vær min Valentin

 
Posted by Picasa
I mangel af miniflasker: Dette er en lyserød Taittinger.

Valentins dag er den 14. februar, og så skal damerne have nyt lingerie, røde roser, hjerteformede chokolader samt drikke lyserød champagne af miniflasker sammen med deres elskede.

Har man ikke sådan en, kan man stadig nå at sende et kort - eventuelt flere - hvori man byder på champagne, og dermed sikrer sig imod at måtte synke boblerne alene.

Valentins-bobler
Da Store Kærestedag også er et af salgsstatistikkernes højdepunkter, har nogle af de store champagnehuse sørget for at have særligt kække, lyserøde bobler klar til den store dag. Se f.eks. Moët & Chandon. Men pas på med de røde roser.

Vi skal forresten også drikke champagne, måske endda en af de lyserøde. Vi får nemlig gæster, og det passer godt til fugl. Her er lidt mere Valentins gejl. Kys-kys.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: