15 February, 2007

Champagne-mand chef for INAO

Yves Bénard er som ventet blevet udnævnt til chef for den del af INAO (Institut National des Appellations d'Origine), der beskæftiger sig med vine, eaux-de-vie'er og andre alkoholiske drikke. En komité, han har været medlem af siden 1994.

Monsieur Bénard er desuden formand for l’Union des Maisons de Champagne - altså foreningen af champagnehuse. Han besidder den ene af formandsposterne for CIVC, Comité Interprofesionnelle du vin de Champagne, og så er bestyrer han desuden champagne og vin-området for det franske luksus-kongolomerat LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy).

Han har tidligere på året men inden sin udnævnelse sagt til Decanter, at han vil lade bureaukratiet betjene producenterne i stedet for som i dag, det stik modsatte. Han har også sagt, at producenterne skal have mere autonomi, og at man ikke kan styre alt fra Paris.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: