02 November, 2006

Thi kendes for ukrudt


Vingård med græs eller græsmark med vin?

En aften i selskab med gamle papirer har nu fået Alain til at bestille en sagfører. Han skal med en tur ud i græsmarken, vores nye vingård, der er så misligholdt, at man kunne få den tanke, at det er det saftigtgrønne ukrudt, det drejer sig om, og ikke vinstokke.

Mandag skal Monsieur l’Expert derfor med sine egne to øjne overbevises om, at vingården virkelig er i en usædvanligt dårlig stand, og det skal han så efterfølgende udfærdige, underskrive og stemple et stykke papir om.

Et stykke papir, der vil gælde som vores bevis, såfremt den tidligere lejer - vi har nu overtaget parcellen per 1. november - skulle få den tanke at bede om den pengesum, man kan være berettiget til, når et lejemål ophører. Det afhænger blandt andet af parcellens tilstand.

Den er der ikke så meget at være i tvivl om, men da vi heller ikke gider risikere at komme til at diskutere det, må vi sikre os. Det kan derfor være fint nok at bruge en aften i ny og næ på at læse papirer. Så finder man nemlig ud af den slags.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: