10 November, 2006

Køb bobler i din (britiske) Aldi

Supermarkedsbobler er lige så gode eller endda bedre end de kendteste mærkevarechampagner. Det konkluderer Egon Ronay efter at have blindtestet 30 flasker champagner.

Mister Ronay, der er lidt af en institution i britisk, gastronomisk sammenhæng, siger ligefrem, at det vil være en fejl at købe de allerede kendte champagner alene på navnet. Supermarkedsflaskerne koster med mellem 14 og 18 pund langt mindre, og de kan godt stå distancen.

Så champagneelskere bør måske aflægge besøg i den lokale Sainsbury's, Marks & Spencer eller sågar Aldi, næste gang de skal på britiske kanter.

Nu ligger der jo udover smagen en hel del signalværdi i en flaske champagne, så spørgsmålet er, om det overhovedet er de samme personer, der køber Tescobobler og for eksempel Taittinger eller Pommery.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: