01 May, 2013

Lux-tur

I dag kører vi til Luxembourg.

Danish Deli holder åbningsreception, og det vil vi selvfølgelig ikke gå glip af.

Vi har været i kontakt med værtsparret, Jane og Thomas, et stykke tid, og finder konceptet med at kombinere en dansk restaurant/kok ud af huset og gastronimisk butik supergod, og i dag vil vi gerne se, hvordan en hel flok af vores champagner kommer til at bo en tid.

Nogle af dem vil du kunne købe i restauranten, andre vil få deres plads i butikken. Men ikke alt for længe, vi håber selvfølgelig, at folk i Luxembourg vil få lyst til at smage. Og vælger champagne, også selvom der vil stå striber af andre gode ting, som de bedste, danske producenter præsterer i Danmark og for vinfolkenes vedkommende desuden i udlandet.

Måske man ligefrem også kan nå at se en bittesmule af Luxembourg. Uden børn, de er lykkeligt afsat for en dag hos gode folk, der kan sørge for både ponyridning og Minecraft. Hvilket naturligvis ikke forhindrer dem i krav om at nå de rituelle ture i Mickey-monsteret her.

 
Posted by Picasa
Den 1. maj er nemlig også dagen, hvor vores landsby holder sit årlige loppemarked, denne småbarns-karrusel er altid med, og næsten syv og ti år bliver de åbenbart aldrig for gamle til den.

No comments: