24 May, 2013

Vi kan naturligvis godt lide den alle sammen

 
Posted by Picasa
Forleden dumpede det her ned i min mailboks:

Den foreløbige reaktion på Noirs et Blancs er, at det er en anderledes vin med en meget foranderlig smag. Starter med de søde frugter som hindbær for at gå over i grønne æbler. Helt anderledes end Tradition. Vi kan naturligvis godt lide den også alle sammen.

Det skrev et menneske, der efterhånden med venner og familie må have gjort det meste af turen sammen med os. Så vidt jeg husker har vedkommende afprøvet alle vores klare brut-champagner i alle de årgange, vi har eller har haft til salg. Det var altså første gang med vores nyeste champagne.

Selvfølgelig blev jeg rigtig glad for det. Tak skal du have.

Den, der er nysgerrig, kan læse mere om Noirs & Blancs på vores hjemmeside (på engelsk), og når du har fået lyst til at smage, kontakter du Champagneselskabet, hvis du sidder i Danmark. Danish Deli, hvis du er i nærheden af Luxmbourg. Eller du kontakter os direkte per mail.

Du behøver ikke lave blæret mad for at få et rigtig godt udbytte af Noirs & Blancs. Investerer i en god Brie de Meaux eller det, der ligner, og så er du allerede rigtig godt på vej mod en herlig fredag aften.

No comments: