Champagne er en drik med oversete potentialer. Nu også i tilfælde af influenza.
Symptom: Kuldegys, ondt i hovedet, træthed, stivhed med videre.
Bedstemors trick: Frem med champagnen, opvarm halvanden deciliter i en kasserolle. Tilsæt to sukkerknalder. Overvåg nøje, tag det af ilden, når det syder. Afkøl en smule, drik stadset og gå så i seng.
Forklaringen: Dr. Henry Puget, der har begået en hel bog med bedstemors medicinskab, oplyser til avistillægget Femina, at champagnen plus sukker indgår en union, der forhøjer organismens produktion af antistoffer mod virussen. Desuden indeholder champagne vigtige mineraler som Magnesium (mod musklernes træthed), Selen (modvirker virussens ondartethed) og Svovl (eliminerer giftstoffer). Værket hedder "Mes remèdes de grand-mère" ved Régine Teyssot og altså Henry Puget.
Et voilà, som vi siger i Frankrig. Afsted til køleskabet.
Jeg ved ikke, om man kan forhåndsforberede sit angreb mod vintersyge. Eller om det virker, hvis man dropper sukker og opvarmning. Man kan jo altid prøve. Ellers har champagneenken Lily Bollingers et par andre idéer til, hvornår man kan drikke champagne.
No comments:
Post a Comment