22 September, 2011

Pakket i pap

 
Posted by Picasa
Alle disse røde svende er på vej til Danmark i læsende stund. De skal mellemlande på Frederiksberg, men når de har hvilet sig lidt der, kan det jo i virkeligheden være, at den endelige destination ender med at være hjemme hos dig.

Siden vinhøsten har vi brugt en del tid på at gøre dem klar. Det er nemlig første gang, at vi har pakket kasser på en palle, og det betyder for eksempel, at flaskerne skal ligge i mere solide kasser. Vi lægger også flaskerne i en skal af pap, så de ikke har en chance for at røre sig under transporten.

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
Nu er jo ikke alle til røde bobler. Men fortvivl ikke, der er lidt af det hele på vej. Også af den grå, den søde, den gule og den rigtig røde.

På pallen ligger i omegnen af et halvt ton, og blandt andet derfor har vores firma nu investeret i endnu en fætter til den voksende flok af hjælpere. Den palleflytter er ikke helt så tjekket som den, vi kan bruge på kooperativet i Vertus. Vores har for eksempel ingen bremse, og skal derfor ikke ud på vores let skrånende gårdsplads. Den er til gengæld glimrende til at flytte 60 kasser champagne på en gang i stedet for 30.

 
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa

3 comments:

Lasse Jensen said...

Interessant, er det ikke første gang de kommer til Danmark til almindelig forbrugersalg?
Hvor vil man kunne købe dem og hvor meget vil de komme til at koste?
MVH
En ivrig champagnedrikker
Lasse Jensen
Madarkitekterne.dk

Sol said...

Lasse, jeg takker dig for interessen, vi har skrevet lidt sammen før, har vi ikke?

De første flasker kommer på hylderne måske allerede i næste uge til priser fra 190 kroner og opad hos Smalle Vine i Smallegade på Frederiksberg. Det kommer der lidt mere om på bloggen en af de næste dage.

Jeg glæder mig til at høre, hvad du videre mener om indholdet.

Venlige hilsener Solveig

Lasse said...

Hej Solveig,

Jeps vi har skrevet før. Det var mig der meget ville ned og plukke sidste år.

Det bliver spændende at smage dem, for det er jo sjældent at man kan følge alt arbejdet omkring vinen.

MVH
Lasse