30 December, 2010

På menuen: Tradition (demi-sec)

 
Posted by Picasa
Tradition efter første opskænkning i glasset. Yderligere en-to er nødvendig. Foto: Hanne Høier.

Vores Tradition er en god all-round champagne, som vi har i både en tør brut og en sødere demisec-udgave.

Det betyder ikke, at man skal kaste sig ud i kransekage.

Mindre søde kager i genren nødder, mandler, krokant - fint til min vinterhu - og gerne i kompagni med frugt vil være alletiders.

Vi har også prøvet den i selskab med creme brûlèe, som trods sit låg af brændt sukker ikke var alt for sød. Et fint par.

Læs også her (min version) eller her.

Læs også om Tradition, Rosé d'Assemblage, Selection, Rosé de Saignée eller Blanc de Blancs 2004

1 comment:

Lavendel said...

Tak for et spændende champagneår - hvor har jeg lært meget!!!!
Godt Nytår fra Lavendel