Måske får vi en praktikant, når vi næste uge kan skifte de sidste mange ugers beskæring efter Vallée de la-metoden ud med Cordon de Royat-modellen.
Lørdag aften mødte vi blandt andet en sommelier-studerende fra Taiwan, der har tilbragt de sidste to-tre år i Frankrig med først at lære fransk og siden at studere vin på universitetsniveau i Sydfrankrig.
Endnu en lejlighed til at lade sig imponere over det mod, der skal til at rejse til den anden ende af verden, lære nyt sprog og følge studier på højeste niveau. Det er da flot.
Hun har allerede praktikophold på den ene af Reims' absolutte toprestauranter bag sig. Les Crayères hedder den. Vi ved nu - ikke overraskende - at den har skruet ned for også det økonomiske blus.
Damen har derfor fået bedre tid, så vi inviterede hende naturligvis til at opleve beskæring af vinstokke på nærmeste hold. Det vil sige med saks i hånd. Så kan hun jo altid give en lille én på Taiwan, hvis lejlighed byder sig engang.
No comments:
Post a Comment