Der står både jord og bord på programmet i dag.
Vi skal smage de nye vin clairs op ad formiddagen.
Intet er selvfølgelig mere spændende i år, end hvordan vores egen lille Chardonnay-vin udvikler sig.
Den har fået et par gode ord med på vejen af en af dem, der rent faktisk kan smage i vores gruppe. Sådan lidt diskret, for vi er jo autres crus og ikke Premier Cru som Vertus-folkene.
Det lever vi fint med.
Den og de andre er under alle omstændigheder stadig unge vine. Vinhøsten er ikke længe siden. Det skal blive spændende, hvor vinenene er nu sammenlignet med sidste gang.
Bagefter finder jeg nok en vinrække eller to at beskæftige mig med i Les Crochettes.
Vores beskæring går fint fremad. Vejret er godt de fleste dage.
Vi arbejder altid igennem. Man ved aldrig, hvornår sne pludselig kan standse arbejdet i tre uger. Foreløbig er der dog ingen varsler i dén retning.
No comments:
Post a Comment