16 July, 2013

Sommergæster

 
Posted by Picasa
Sommerferietider. For nogle af os.

Vi kan godt mærke, at I har fri, og det er dejligt, at flere af jer lægger vejen ind forbi for at lære lidt om champagne. Det bedste sted at høre om vin er nu engang, når man står midt i den.

Mange - og det gælder egentlig ret generelt for både danskere, franskmænd og andre - er ret overraskede, når de hører, hvor meget tid vi faktisk går rundt i vinen året rundt. Hvem forestiller sig det? Fire måneders arbejde i det fri per hektar, vinhøst ikke medregnet. Det er da noget. Hvis man ikke holder akkorden - som nogen af os - endnu længere.

Nå, men i år har vi haft besøg af en ung dansker i nogle uger. Han havde lyst til at prøve arbejdet med vinstokke, og hvad vi ellers har foretaget os i de uger. Den dag, hans forældre kiggede forbi, fortalte han selv, hvad han har fordrevet tiden med.

Det ser hyggeligt ud, ikke? Det er knaldhårdt at arbejde i de op til 30 graders varme, vi har haft de seneste uger, og praktikanten måtte endda sande, at det er umuligt at blive ordentlig brun. Benene er stadig hvide efter to ugers hård pallisering.

Senere på ugen kommer der flere gæster. Champagnen er på køl.

Send en mail (champagne-tange-gerard at orange.fr), hvis du også gerne vil besøge os.


No comments: