En klase fra den ene ende, en fra den anden, en fra midten, en fra oven, en fra bunden og så fremdeles.
Med meget mindre end normalt på vinstokkene er det ikke helt nemt at tage sig sammen til at klippe af til målinger, der ikke ender som vin. Især Loisys berømte - på denne blog - øvre Pinot Meunier-parcel der aldrig har været særligt givende i den tid vi har haft den. Altså siden efteråret 2006.
Vi har både Pinot og Chardonnay-druer i alle parceller.
Hvad gør vi så ved denne dyrebare juice? Ja, drikker den selvfølgelig.
Chardonnay: 9,5% vol
Pinot Noir: 9,8% vol
Pinot Meunier: 9,7% vol
Modningen - véraison - er nu henholdsvis på 85%, 87% og 91%.
Vi har ingen sygdom og et højt syre-niveau på henholdsvis 10,4, 10,7 og 10,5 g H2So4/l. Meget af det sure hvil hjælpe vinen til at udvikle sig langsomt over år hvilket tænder håb om en rigtig god årgang i Champagne.
No comments:
Post a Comment