07 February, 2012

Iskold tråd

 
Posted by Picasa
Tirsdag står på mere kulde fra øst.

Vi har tænkt os at kombinere dagen med at skifte wirer. Alain har allerede fjernet 30 længder af den gamle rustne model. Tirsdag har vi så tænkt os i stedet at indføre den ny og skinnende type.

Det kolde vejr fortsætter åbenbart til lørdag. Omend en varmere model med et-cifrede kuldegrader i stedet for to-cifrede.

 
Posted by Picasa

2 comments:

Donald said...

Der er da ingen sne - det er altid noget! Men det er koldt, specielt når man arbejder med metal og skal have vanterne af!

God fornøjelse (jeg så en kommentar på Farmers blog, og så måtte jeg lige se hvor boblerne kom fra :)

Sol said...

Hej Donald,

Du er meget velkommen, det er en kommentar altid.

Jeg kender godt dit navn fra Farmers blog, til gengæld ved jeg ikke, hvad du skriver om, men det vil jeg (næsten) straks finde ud af.

Vi fik lidt sne i lørdags, og solen har altså kraft nok til at smelte den, for temperaturerne har holdt sig under nul siden. I hvert fald når jeg har studeret termometeret. Vinden er til gengæld ganske kold.

Bevæger man fingrene, og tæerne kan man godt holde varmen i nogle timer. Vi arbejder også i sne, og det kan være værre, fordi det er vådt, og så bliver fingrene kolde på et tidspunkt.

Vi tager ikke handskerne af på noget tidspunkt. Jeg tror faktisk vi har handsker til alle sæsoner i forskellige materialer og tykkelser.

Mange hilsener
Solveig