Okay, jeg har også sagt det her. Flere gange, både samlet og spredt ud i posterne gennem de seneste tre år. Men jeg har ikke ægte britisk punch, og jeg er ikke The Times guide udi moderne etikette.
Det er Philip Howard, og han skriver for eksempel, at man skal nyde champagne, endelig ikke spilde og ikke nødvendigvis købe de store og dyre huses produkter.
Supermarkedschampagne er god. I hvert fald i England, hvor de store supermarkeder sender indkøbere til de rigtige steder i Champagne for at handle. Mit gæt er, at det ikke er tilfældet i Danmark, hvor udvalget normalt er temmelig pauvert.
Læs resten her.
Hele Amerikas Martha Stewart har også beskæftiget sig med boblernes etikette. Læs hendes råd suppleret med mine (Martha ved nemlig ikke det hele) her. Skal man være lidt sej, sabler man sin egen champagne. Man kan hyre Marianne Sass Petersentil instruktionen.
Måske skal man også tjekke andre vinanmeldelser end McQuitty i The Times.
No comments:
Post a Comment