For ikke ret længe siden havde jeg en af vores kunder i røret.
Der havde været problemer med en af vores flasker, derefter endnu en, og sørme så med en tredje flaske, hvis indhold fusede af i glasset hurtigere, end du kan nå at sige champagne.
Vi har aldrig været ude for noget lignende. Hvordan kunne det nu lade sig gøre?
Tre muligheder
Første tanke: Har andre kunder haft tilsvarende problemer? Næh, ikke efter hvad vi har hørt.
Anden tanke: Sæberester i glasset? Hmm, det er professionelle folk, så mon dog.
Tredje tanke: Transportbummel. Måske nok værd at sende en tanke eller to.
Hvil efter rejse
Det er nemlig sådan, at når champagne rejser, kan boblerne godt komme lidt i udu. Jeg mener, ligesom mennesker har godt af at hvile ud efter en rejse, har champagne det bedst med mindst en uge på langs, før den skal levere.
Hvis du med andre ord har brug for champagne til en festlig lejlighed, er det en god idé at få fat i den nogle uger i forvejen, så du ved, at den har været i ro i et stykke tid, inden den skal levere fest i dine glas.
No comments:
Post a Comment