17 February, 2013

Tid til at besøge vinen

 
Posted by Picasa
I efteråret 2012 fik vi sendt en hel del ord ud i universet. Med mulighed for at skylle efter. Det hører sig ligesom til i Champagne.

Visse perioder har vi dårligere tid til at vise rundt. For eksempel i november og december, hvor vi har travlt med de sidste af årets ekspeditioner, og samtidig indleder årets mest omfattende opgave i det fri, vinterens beskæring.

 
Posted by Picasa
Det er så den, vi med noget nær olympisk disciplin er ved at fuldføre i disse dage. Bliver vi så også færdige med spalierer, opbinding, gødning og måske ligefem en tur med ploven inden foråret, vil der ikke være et øje tørt på denne side af... Overvejelsen er 100 procent retorisk. Vi bliver altid færdige, men det sker, at vi har mere travlt, end vi bryder os om.

Gæster, gear og gummistøvler
I marts begynder vi at få gæster igen. Meget passende nu, hvor opgavernes tyngde letter, hvorfor vi er bedre gearet til det. Gummistøvler i alle størrelser står klar. Der skal gode grunde til ikke at blive slæbt med ned i vinen, hvor det meste begynder, og hvor vi lægger så mange af vores kræfter.

Derfor synes vi selv det er netop der, vi kan bidrage med vores version af den store fortælling om champagne. Få er små som os, og vi har valgt at gøre en dyd ud af nødvendigheden, og rent faktisk vise jer hvad vi laver.

For eksempel

 • i den danske vinterferies uge 8 eller den franske, ugerne 8-9-10.
 • marts måned. F.eks Skærtorsdag eller Langfredag, men ikke påskeweekenden den 30.-31. marts og den 1. april.
 • ellers den første halvdel af april.
 • Mandag, tirsdag, torsdag eller fredag mellem kl. 10 og 12 eller 13.30 og 15.30.

   
  Posted by Picasa
  Men efter aftale, ikke?

  Vi sidder aldrig og venter på besøg, og som de indviede allerede ved: Mobilen har ikke signal overalt i vinen. Vi er med andre ord ikke særligt kontaktbare, når vi først er taget afsted.

  Send en mail eller ring i forvejen, hvis du interesserer dig mere end almindeligt meget for champagne.

 • No comments: