11 February, 2013

Skaf din egen Rose til Valentinsdag

 
Posted by Picasa
Det kan da godt være, at Valentinsdag er noget kommercielt, angelsaxisk møg ligesom Halloween.

Derfor vil jeg gerne sende en kærlig hilsen fra Champagnes kridtmarker alligevel. Mon ikke alle har nogen de har lyst til at holde lidt ekstra af?

Hold af og få
Vores nye importør i Danmark er også i Valentinshumør. Ved at smutte forbi og holde af husets Facebook-front kan du vinde en flaske Rosé d'Assemblage i dagens kærlige navn. Inden klokken slår 12 middag.

Roséen er selvfølgelig ikke sød. Bare dejlig. På egen hånd. Eller med stenbiderrogn, hummersuppe, jomfruhummerhaler, Chaource-ost eller hvad I nu finder på.

Musik og kridt
Her i huset har vi overstået gaveudvekslingen for flere uger siden. Det er jo ikke fordi, at man skal give gaver. Eller gå ud. Men hvorfor lade være?

Da vi jo nok kommer hjem fra en dag i vinen, overvejer vi næppe muligheden for at soupere på en af Reims' dyreste og mest bestjernede restauranter Les Crayères, der vil lade champagnen couler en flots som i de lystige 1920'ere og iført Deres smukkeste klæder. Det må blive en anden gang.

Men en flaske champagne har vi på kø - altid - og hjertets kridtsten er fyldt med forsteninger fra en fjern, maritim fortid. Den fandt jeg ved randen af en vinmark i Montagne de Reims på en cykeltur sidste år. Nu ligger den i min vindueskarm, og ser kærligt forstenet ud på den helt rigtige måde.


No comments: