06 September, 2014

Et rigtigt receptionshej

 
Posted by Picasa
Vi var knapt nok vendt hjem fra ferie, da vi fik en særlig ordre.

Der var bud efter et antal kasser Tradition til en reception i Paris, og den slags bestillinger får vi altså ikke flere af, end at jeg lægger mærke til dem.

Det er ingen hemmelighed, at Paris ikke er det allerletteste marked. Reims er trods alt kun 150 kilometer fra Frankrigs hovedstad, og de store champagnehuse står på tæerne af de små for at levere til chic'e fester. Oven i købet med et image i ryggen, der går godt i spænd med den slags lejligheder, så hvis deres priser er rigtige, er det svært for os at konkurrere. At det også er svært for andre, illustrerer denne historie, hvor et supermarkedsmærke har vundet æren som bedste årgangschampagne blandt mange 100 flasker.

Samme stykpris, samme kvalitet
Vi går et stykke ind i kampen. Vi strækker os faktisk ret langt for at levere varen, og kommer gerne selv med den, hvis det er, hvad der må til. Prisen er til gengæld den samme for både store og små, kendte og ukendte. Et par danske gæster forleden købte tilsvarende flasker til samme stykpris, og vi slår heller ikke knuder på os selv eller vores sædvanlige betingelser for at vinde.

Fra begyndelsen har vi ment, at vores champagner skal stå distancen med den kvalitet, de har. Også i Paris. Og det har de gjort i over fem år. At det er svært at være op imod meget kendte navne, illustrerer følgende

Derfor er der stor glæde, når vi trækker et blåt stempel i hus. Også selvom det ikke kommer til at figurere nogen steder. Mon ikke det fortjener at få selskab af lille en? Det kan jo meget passende blive en Tradition.

No comments: