25 October, 2006

Kør noget flis på


Træflis er muligvis ikke så kønt, men det er vældig praktisk som underlag i forbindelse med arbejdet i vingården.

Årets sidste traktorkørsel skal gerne få i hvert fald to konsekvenser.

Det ene er, at et ordentligt læs træflis ned over det ukrudt, der så livskraftigt huserer i de 42 rækker vin, vi overtager per 1. november, bør få alvorlige konsekvenser for denne grønne livsglæde. Den vil vi helst ikke se så meget mere til i fremtiden.

Træstykkerne vil også gøre det lettere at færdes i rækkerne, der hvis de er fyldt med tæt og her i efteråret vådt ukrudt er meget glatte at færdes i.


Denne grønne pragt vil vi gerne være foruden. Den skal derfor forsvinde under træflis snarest.

Det andet er, at en traktor gennem samme 42 rækker kan få mindre behagelige konsekvenser for den mildt sagt vakkelvorne kombination af wirer og pæle, som vinstokkene i princippet holder sig oppe ved. Måske er det i virkeligheden hegnet, der holdes oppe af vinen. En frygtelig tanke.

Nu er chauffør og køretøj bestilt. Resten kan vi højst påvirke i aftenbønnen.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.Sent modnede druer hænger stadig på vinstokkene, og de smager dejligt.

No comments: