Lidt af hvert om stort og småt i Champagne/A bit of this & a bit of that with bubbly regards from Champagne
04 March, 2016
Skål på næsten færdig
Denne eftermiddag kan vi blive færdige med beskæringen for denne sæson.
Vi mangler 1,5 række samt at brænde en hel del afklippede grene.
En forudsætning er, at morgenens regn stopper.
Ellers må vi kaste os over en indendørs opgave: Vinen.
Beskæringen begyndte for så længe siden, at vi næsten har glemt det. Men bloggen husker: Sidst i november var vi også derude.
Det har været en spændende sæson.
Vinteren blev aldrig rigtig kold, men heldigvis heller ikke rigtig varm. Selvom jeg tænker tilbage på vinteren som en varm følge af det meget varme 2015, kan vi konstatere, at det stadig er koldt derude, og vi ser ikke skyggen af les pleurs, den opstigende plantesaft, der er tegn på fornyet liv.
Det er fint. Vi foretrækker at være færdig med både beskæring og opbinding, inden der kommer alt for meget aktivitet af hensyn til knopperne. Når de først begynder at vokse, kommer vi let til at ødelægge dem, hvis vi arbejder ved vinstokken på samme tid.
Nu er vi næsten igennem med beskæringen. Skål på det.
Etiketter:
2016,
Our vineyards
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment