09 October, 2014

Paris - here we come

 
Posted by Picasa
En lille, hurtig tur til Paris er altid på sin plads.

Den 23. oktober kommer vi med varevognen, forhåbentlig godt fyldt op med champagne.

Men det bestemmer du... send gerne en mail, hvis du vil have mere at vide.

Vi tager en halv euro per flaske for at levere, og ellers er priserne de samme som på landet. Vi plotter din adresse ind i GPS'en, hvis vi kan sætte mindst fire kasser af. Overvej at slå dig sammen med naboen eller vennerne, hvis 24 flasker er i overkanten af dit forbrug.

Du betaler dermed fra 16 til 26 euro per flaske, og det får du ikke meget champagne for i Paris.

Jeg vil foreslå vores brut sans année, Tradition, til velkomst og forretter med for eksempel østers, kammuslinger eller kaviar.

Du kan prøve vores anden brut uden årgang, Noirs & Blancs, som er en oplagt ledsager til tapas af forskellig slags og et godt match til en velmodnet Brie de Meaux.

Overvej eventuelt vores millésime Selection 2006, som er oplagt til champagne og en elegant ledsager til alt, hvad der smager af efterår: Nødder, æbler, svampe, and og meget mere.

Vores Rosé de Saignée er det tætteste, du kommer på rødvin med bobler, og derfor matcher den mange forskellige retter med smag.

Eller også bare sig selv. Alle vores champagner finder deres plads i et måltid såvel som på egen hånd. Sådan er det med champagne.

Vi har også vores halvsøde Tradition demisec på lager samt Rosé d'Assemblage, som du roligt kan investere i til sushi eller bisque på rejer eller hummer.

Vi glæder os til at høre fra dig.


1 comment:

Champagne Syndikat said...

I simply love them bubbles :) Wine is one thing but champagne is quite a nother matter :)