08 December, 2006

Første, anden, tredje...

Champagne er normalt en dyr fornøjelse til danske priser. Om det så er netbutikker, hæderkronede vinhandler gennem generationer eller madtempler, der står for handelen, så er det sjældent ligefrem gratis.

Men man kan jo også forsøge sig med at byde på netbobler.

Lige nu og nogle få dage frem har netauktionen QXL to auktioner på champagne. Den ene - Mumms flagskib, Cordon Rouge - ligger p.t. på en pris, der så vidt jeg kan vurdere, er lidt af et fund i Danmark. (Til sammenligning 220 kroner i Billund Lufthavn)

Det gælder formentlig også den anden flaske, der dog er i en noget anden klasse - huset Ruinarts mellemlinje, "R", i magnumflaske - og det gælder også prisen.

Bliver flaskepris og fragt dyrere end man lige havde regnet med, kan man trøste sig med under alle omstændigheder at have en kongelig smag, og det kan vel næppe købes for dyrt.

In English

Copyright: Ophavsretten til tekst og billeder på bobler.blogspot.com tilhører Solveig Tange. Mine artikler, billeder eller dele af dem må ikke gengives andre steder, uden at jeg fremstår som forfatteren. Du er velkommen til at linke, sålænge du ikke åbner i eget framesæt.

No comments: