26 August, 2009

Et ? om smag

 
Posted by Picasa
Et godt glas af den gule...

Vi er begyndt at holde champagnesmagninger. Underholdende og generelt givende, fordi vi gerne vil fortælle, og deltagerne gerne vil vide. Vi vil i øvrigt også gerne vide, og deltagerne fortælle i dén udstrækning, der bliver tid.

Jeg kan undres til evig tid over, hvor forskelligt vi er udstyret med smagsløg, og hvordan vi bruger dem. Et felt, der er rig lejlighed til at udforske, når vi møder mennesker. Både i Danmark og her i Champagne.

Vi har netop holdt nogle stykker i forbindelse med sommerferien i Danmark, og det gik så kvikt, at vi måtte bede folk tage deres egne glas med.

Når vi begge er med, taler vi primært på engelsk. Så forstår vi, hvad den anden siger, og undgår dermed gentagelser. Bagefter kan vi snakke mere uforpligtende sammen, så der både bliver tid til de tekniske detaljer og den dansk-franske folklore, og ikke mindst denne tale-del er skøn omsider at få hægtet i enden af den mere praktiske del af arbejdet.

Og det er ikke den dårligste del af vores arbejde, der foregår, når vi smager champagnerne sammen med de mennesker, der køber dem. Det er heller ikke nødvendigvis den bedste. De er alle hinandens forudsætning, men udgør først en helhed, nu hvor også tale- og salgsdelen er kommet med i halen af de to andre. Send endelig en mailfor flere informationer.

 
Posted by Picasa
... er ikke den værste måde at afslutte sin fødselsdag på. Jeg har endnu til gode at høre indvendinger imod vores Blanc de Blancs fra 2002.

No comments: